Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje

 Aus €16,75  Aus 6 pers

Na een korte uitleg over de workshop en het gebruik van alle materialen kunnen de kinderen beginnen met het schilderen een paartje souvenirsklompjes van 14 cm. Dit gebeurt met behulp van op water gebaseerde verf. Er zullen ook sjablonen aanwezig zijn maar het leukste is natuurlijk om de eigen fantasie en creativiteit te gebruiken. Er zijn sjablonen met dierenfiguren, sterren, hartjes, bloemen, auto's, vliegtuigen, voetbalclub logo's, en ga zo maar door. Deze grote verscheidenheid aan sjablonen maakt de workshop zeer geliefd bij zowel jongens als meiden.

De kinderen krijgen allemaal een schort voor ter bescherming van de kleding.

Bij alle kinderfeestjes kunnen de kinderen zelf een cakeje versieren met slagroom en zoetwaren. Daarnaast krijgen ze een bord patat / frietjes ;) met een frituursnack naar keuze (frikandel, kroket of kaassoufflé) en mayonaise, ketchup, sate saus en appelmoes.
Er kan gestart worden met cakejes of juist met de patatjes / frietjes. Tijdens uw reservering kunt u aangeven wat de voorkeur heeft.

Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje
Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje
Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje

Wir verwenden Cookies und ähnliche Techniken, um Ihnen besser und persönlicher helfen zu können. Wenn Sie auf unserer Website weitermachen, gehen wir davon aus, dass Sie damit zufrieden sind. Möchten Sie mehr wissen? Dann lesen Sie unsere Datenschutzrichtlinie.