Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje

 À partir de €16,75  À partir de 6 pers

Na een korte uitleg over de workshop en het gebruik van alle materialen kunnen de kinderen beginnen met het schilderen een paartje souvenirsklompjes van 14 cm. Dit gebeurt met behulp van op water gebaseerde verf. Er zullen ook sjablonen aanwezig zijn maar het leukste is natuurlijk om de eigen fantasie en creativiteit te gebruiken. Er zijn sjablonen met dierenfiguren, sterren, hartjes, bloemen, auto's, vliegtuigen, voetbalclub logo's, en ga zo maar door. Deze grote verscheidenheid aan sjablonen maakt de workshop zeer geliefd bij zowel jongens als meiden.

De kinderen krijgen allemaal een schort voor ter bescherming van de kleding.

Bij alle kinderfeestjes kunnen de kinderen zelf een cakeje versieren met slagroom en zoetwaren. Daarnaast krijgen ze een bord patat / frietjes ;) met een frituursnack naar keuze (frikandel, kroket of kaassoufflé) en mayonaise, ketchup, sate saus en appelmoes.
Er kan gestart worden met cakejes of juist met de patatjes / frietjes. Tijdens uw reservering kunt u aangeven wat de voorkeur heeft.

Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje
Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje
Workshop Klompen Schilderen - Kinderfeestje

Nous utilisons des cookies et des techniques similaires pour vous aider mieux et plus personnellement. Si vous poursuivez votre visite sur notre site web, nous supposerons que vous en êtes satisfait. Vous voulez en savoir plus ? Alors lisez notre politique de confidentialité.