GPS speurtocht

 Aus €29,95  Aus 1 pers

De Simonehoeve is start- en eindlocatie van de speurtocht "Volendam" van Avontuurlijk met GPS. Neem voor meer informatie over de GPS speurtocht contact op met Samantha van Avontuurlijk met GPS.


De speurtocht

De GPS speurtocht start bij De Simonehoeve aan de rand van Volendam. De route start in een prachtig landelijk gebied waarna de route verder gaat door Volendam. In Volendam gaat de GPS tocht o.a. door “Het Doolhof” dit is een eeuwenoude buurt van het dorp en er staan leuke oude vissershuisjes in een doolhof. De speurtocht is 7 km (+/- 2,5 uur) lang, maar het is mogelijk om de route aan het eind in te korten door de laatste 2 km de bus te nemen. Dit maakt de route met 5 of 7 km geschikt voor jong en oud.

Belangrijk om te weten

De startlocatie Simonehoeve heeft standaard 5 GPS apparaten (5 groepen) per dag ter beschikking.

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd, ofwel de laatste starttijd is om 15:00 uur.

Borg: Voor het GPS apparaat wordt om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.

Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS tocht te wandelen.


Boek nu voor slechts € 29,95 per GPS speurtocht per groep (aangeraden maximumgrootte groep per GPS apparaat is zes personen). P.p. is in dit geval per apparaatje!

GPS speurtocht
GPS speurtocht
GPS speurtocht
GPS speurtocht

Wir verwenden Cookies und ähnliche Techniken, um Ihnen besser und persönlicher helfen zu können. Wenn Sie auf unserer Website weitermachen, gehen wir davon aus, dass Sie damit zufrieden sind. Möchten Sie mehr wissen? Dann lesen Sie unsere Datenschutzrichtlinie.