Simonehoeve Experience - Foto in Kostuum

 Vanaf €8,00  Vanaf 1 pers

Tijd om iets te proberen dat normaal niet in je garderobe zou passen: traditionele Volendam-kleding, waaronder een warme baggy broek voor de mannen en een hoge, puntige muts voor de dames. En natuurlijk zou geen enkele outfit compleet zijn zonder Holland's beroemdste schoenen - klompen! Zeg 'cheeeessseee' en uw professionele fotograaf maakt een foto van uzelf en uw vrienden, een souvenir dat u iedereen thuis kunt laten zien.

Na de fotosessie kunt u genieten van een rondleiding waarbij u leert hoe u een typisch Nederlandse Goudse of Edammer kaas maakt. In de klompenmakerij krijgt u de kans om een stuk hout te zien veranderen in schoeisel en meer te weten te komen over de verschillende soorten klompen.

In de winkel kunt u allerlei soorten souvenirs bekijken en Nederlandse koekjes proeven, zoals stroopwafel, een heerlijke lokale fruitwijn en natuurlijk allerlei kazen. Probeer een keiharde, twee jaar oude kaas of een kaas met komijnzaad, een beroemde delicatesse in Nederland. Als u klaar bent met het bekijken van het souvenirgedeelte, liggen uw foto's klaar bij het afrekenen.
 

Reserveren

Voor kleine groepjes is een reservering voor de foto in kostuum niet strikt noodzakelijk. U kunt bij binnenkomst aangeven dat u interesse heeft in de Simonehoeve Experience. Reserveren via de website, mail of telefonisch mag natuurlijk wel, heel fijn zelfs!

Simonehoeve Experience - Foto in Kostuum
Simonehoeve Experience - Foto in Kostuum
Simonehoeve Experience - Foto in Kostuum
Simonehoeve Experience - Foto in Kostuum

For at kunne betjene dig bedre og mere personligt bruger vi cookies og lignende teknikker. Hvis du fortsætter på vores websted, går vi ud fra, at du er indforstået med det. Vil du vide mere? Så læs vores privatlivspolitik.