Over ons

Wij zijn de familie Tol!

Ons verhaal start in het pittoreske plaatsje Katwoude, aan de rand van Volendam, waar wij al generaties lang onze boerderij runnen. Met de opkomende populariteit van Volendam als vakantiebestemming zijn wij ons vanaf 1981 gaan focussen op het maken van boerenkaas. Onze decennialange ervaring deelt ons team (waar onze zonen nu ook deel van uitmaken) graag met u tijdens een bezoek aan onze hoeve. Ook vertellen onze klompenmakers, in het kader van Nederlandse traditie, meer over hun ambacht in de klompenmakerij van onze hoeve.

Omdat gastvrijheid en de passie voor mooie, pure producten ons door de aderen stroomt, hebben wij de hoeve uitgebreid met een ruim restaurant met meerdere zalen voor groepen. Daarnaast geven wij workshops om u actief te laten ervaren hoe het is om bijvoorbeeld kaas en klompen te maken. Dit (en nog veel meer) kan ook op locatie, perfect voor markten, feesten en zelfs op cruiseschepen.

Als familiebedrijf zijn wij gemakkelijk benaderbaar. Neem contact met ons op of kom gezellig langs op onze hoeve!

For at kunne betjene dig bedre og mere personligt bruger vi cookies og lignende teknikker. Hvis du fortsætter på vores websted, går vi ud fra, at du er indforstået med det. Vil du vide mere? Så læs vores privatlivspolitik.