People with disabilities

Dagarrangementen voor mensen met beperkingen

Een hele dag speciaal voor mensen met beperkingen? Dat kan bij de Simonehoeve. Door het toegenomen aantal bezoeken van groepen bestaande uit mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en daarmee de vraag naar leuke activiteiten en arrangementen voor deze doelgroepen, heeft de Simonehoeve meerdere dagarrangementen opgesteld. Waar dit van toepassing is, worden de workshops en spellen aangepast aan de doelgroep. De unieke combinatie van kaasboerderij, klompenmakerij ons restaurant, de diverse workshopmogelijkheden én de omgeving van de Simonehoeve staat garant voor een geslaagde dag. We bieden bijzondere arrangementen voor kleine en grote groepen.

Arrangementen zoals u dat wilt.

De Simonehoeve biedt keus uit een groot aantal dagtochten en arrangementen. Wilt u een arrangement op maat? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden en de Simonehoeve vult samen met u de dag in.

De Simonehoeve is rolstoelvriendelijk.

People with disabilities

We use cookies and similar techniques to help you better and more personally. If you continue on our website we will assume that you are happy with it. Do you want to know more? Then read our privacy policy.