Buffetten

Groepen van minimaal 30 personen (soms 20 of 35) kunnen ook kiezen voor een smakelijk warm of koud buffet. Hierbij varieert de keuze van typisch Hollandse stamppot tot aan Zuid-Amerikaanse, Italiaanse en Oosterse gerechten. Of wat dacht u van een tapas buffet?

Spreekt een van de onderstaande buffetten u aan, maar heeft u liever een andere of aangevulde samenstelling of bestaat uw groep uit minder personen? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

LET OP: de buffetten worden geserveerd in ons restaurant op de bovenverdieping. Wij gaan er bij buffetten namelijk vanuit dat uw groep goed ter been is. Is dit niet het geval, dan dient aan tafel geserveerd te worden tegen een meerprijs. Neem s.v.p. contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Buffetten

Utilizamos cookies y técnicas similares para ayudarle mejor y más personalmente. Si continúa en nuestro sitio web, asumiremos que está satisfecho con él. ¿Quiere saber más? Entonces lea nuestra política de privacidad.